Bloggen fyller 3 år!!!

Ja då var det dags för ett svammel-inlägg igen då!

...och nu börjar det kännas lite uttjatat. Jag har nog sagt och skrivit det mesta redan.

Förra året var fyllt av idétorka och trötthet. Det blev få inlägg skriva och de flesta av dem känns som att de var halvinspirerade brygginlägg.

Nu har jag börjat hitta formen igen. Att vara pappaledig har gett mig ro och inspiration. Det är kul att skriva igen liksom. Jag har t.o.m. mer att skriva än jag hinner med!

Förra årets höjdpunkter var våra ölträffar med A Beery Night-gänget. Något som senare utvecklades till ABN - The Festival, som jag tror kommer bli några av höjdpunkterna för mig år 2014.

Av de 47 inlägg jag skrev år 2013 tycker jag väl att typ 2 st är rätt bra och på något sätt visar det sättet jag faktiskt VILL skriva på:
  1. En liten kärleksförklarning
  2. Kraftöl räddade mitt ass
Som vanligt har jag inga häpnadsväckande siffror att skryta med. Det är inte så många som läser den här bloggen, men det gör mig inget heller. Fast att gå från 2 årsdagens 39000 sidvyer och 87 likes på fejjan till dagens 75000 sidvyer och 198 likes är ändå en jäkligt kul ökning :)

Jag gillar tanken att jag skriver något, som någon annan nån helt annanstans kan tycka är läsvärt och kanske till och med kul. Det räcker med att det finns EN sån person för att göra mig glad :) 

Same goes för mina brygginlägg. Om nån hajjar till och känner ba "Wow, en sån där öl vill jag göra!" så är det fan guld för mig.

Min ambition för resten av året är att fortsätta besöka bryggerier i trakterna varvat med brygginlägg och festivalbesök.

Skål då!

Avslutar med att bjuda på mig själv. Bild tagen på Emmaboda-festivalen 2004. Too cool for school ungefär... ;)

Kommentarer

Skicka en kommentar