Bloggen fyllde nyligen två år.. Måste svamla om det!

Ungefär ett halvår efter att jag börjat köa vid Passagen inför de stora släppen tyckte jag att det var dags att börja blogga om det, inspirerad av Thomas. Det hela började med ett inlägg om vår första hembrygd.

Till en början blev det en hel del svamliga inlägg om allt möjligt. Taffliga försök till recensioner. Funderingar kring släpp och bryggning. Rapporter från ölkvällar med div. vänner.

Lite kul tycker jag att det är att jämföra denna "episka" ölkväll med en RIKTIGT episk ölkväll.

Nu har det gått två år. Bloggen bytte för länge sedan namn från "anton i rymden" till "välbalanserad", och fick en fräschare look. Vi är tre stycken som skriver på bloggen numera - även om jag själv står för typ 95% av allt som skrivs ändå ;). På vår facebook-sida är dock alla tre rätt aktiva med diverse status-uppdateringar... Det mesta som skrivs på bloggen numera handlar om hembryggning.

Självklart har jag/vi ambitionen att skriva mer, och skriva om andra saker, MEN tiden och orken räcker inte till just nu. När mina barn blivit lite större skulle jag gärna skriva fler recensioner och mer om (veggo) matlagning... :)

Det populäraste inlägget är det jag skrev om att baka bröd på färdig surdeg (med 772 sidvyer) - och det känns väl rimligt. På andra plats ligger brygginlägget om SVANTES RÖJPORTER (med 643 sidvyer) - vilket för mig är HELT JÄVLA SJUKT OFÖRSTÅELIGT! WHY? WTF? YOLO? FTW? Och på tredje plats ligger mitt inlägg om SBWF 2012 (med 239 sidvyer).

Sammanlagt ligger vi på drygt 39,000 sidvyer sen februari 2011, vilket förmodligen är rätt blygsamma siffror. Och med 87 "likes" på vår facebook-sida kan vi nog fortfarande se oss som en av Sveriges minsta ölbloggar (jämfört med BeerSweden som nog är en av de största, om inte DEN största, med typ 4200 "likes")

Jag tar mig en av mina favoritöl och skålar för ett år till! 


(yessir, min ambition är att ha fler länkar än vanlig text i detta inlägg)

Kommentarer

Skicka en kommentar