På östfronten intet nytt

Eller kanske det..

Har slagits lite med en förskylning, somnat i soffan runt åtta på kvällen, bryggt en veteöl (skall skriva en fullständig rapport när den är klar), druckit goda öl, skramlat ihop flaskor till kommande brygder, badad med barnen, bakat bröd och kakor.

Ibland fungerar man bara, och det räcker. Ibland räcker det till lite extra, som nu. Nu fungerar jag med plus i kanten...

På fredag är det ett trevligt släpp på Systembolaget. Pengarna ligger och sväller på bankkortet och suktar efter att bli spenderade på dryck.

Det blir nog så många Gonzo porter som mina armar tillåter.


Just nu är jag egentligen mest hungrig. Det luktar mat, och magen säger HEJ!

(Jag tänker mig att jag är östfronten och Thomas är västfronten, med tanke på vilken sida av kanalen vi bor på. Eastcoast och westcoast liksom... )

Det var allt, tack för mig.Kommentarer

  1. På väsfronten intet nytt´.. samma här alltså! :) Förutom att jag går och irriterar mig på att BrewDogs Smokehead är så nasty.. Smakar gammalt damm (el. gammal dam),askopp o diverse billig wirre.. blä.. tur att den e slut nu!!

    SvaraRadera
  2. Haha, jag å Sven delade på min sista i söndags.Ska skriva mer om den i min fullständina bryggrapport.. Men fyfan så nasty den var! Avslagen, stark lukt av eter och läkemedel, tunn och smaklös... ögh.. nevermore!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar